CEO AINRIES SDN BHD

HJ ZULKARNAEN SMS/WHATSAPP:
017-9316192 (M) / 012-2326192 (C)

PENOLONG CEO

PERUNDING PRODUK/ PERTANYAAN:
CALL/SMS/WHATSAPP:
EN AYUB 019-9707192

TETAMU SEJAK DIS 2005


counter

KAJI SELIDIK

Bagaimana Anda Mengetahui Mengenai Kami ?

View Results

Loading ... Loading ...

TEGANG/SAIZ/M.PUCUK

KLIK PADA GAMBAR

PL LINTAH GUNUNG

image (3)

TAHAN LAMA

KLIK PADA GAMBAR

PL SUPERSPRAY

image (1)

TAHAN LAMA

KLIK PADA GAMBAR

PL SUPERGEL

GEL

KRIM VXGRA

KRIM TAHAN LAMA / KETEGANGAN

BUATAN MALAYSIA

KRIM 2 DALAM 1

(TAHAN LAMA DAN KETEGANGAN)

30 ML/LULUS KKM

KRIM VXGRA direka khusus untuk membantu lelaki mencapai ketegangan maksima dan tahan lebih lama diranjang, meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan. KRIM VXGRA diformulasikan 100% dari herba melayu yang telah diiktiraf turun temuran dalam membantu lelaki tahan lebih lama diranjang dan mencapai ketegangan MAKSIMA

 

lemah-tenaga-batin-syahwat-isteri-tidak-puas

100

 

Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki.
MEMBANTU ANDA MENIKMATI KEPUASAN DENGAN LEBIH LAMA.

  • Tak Sampai 5 Minit?
  • Mengalami Pancutan Pramatang?
  • Tegang Tak Maksima?
  • Rutin Seks Terganggu?
  • Pancutan Pramatang?

Semalam saya dan isteri berjimak lebih 30 minit. Sesuatu yang tidak pernah saya capai, isteri pula tersenyum kepuasan.
KRIM VXGRA membantu anda dengan mengurangkan kegelian dizakar anda. Dengan bahasa mudah
KRIM VXGRA adalah produk tahan lama untuk si suami.

 

PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN

DAN KEPUASAN … Serta – Merta!

KRIM VXGRA

Adalah satu produk herba 100% .

Produk ini disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA

.:Tiada lagi pancutan mengejut

.:Tiada lagi rasa malu

.:Tiada lagi kekecewaan

SATU CARA MUDAH DAN SELAMAT UNTUK MENGHENTIKAN PANCUTAN PRA-MATANG (PREMATURE EJACULATION) :-

 

TANPA PIL, TANPA SEBARANG ALAT YANG MENYAKITKAN, TANPA SUNTIKAN, TANPA BUKU

HANYA DENGAN SAPUAN SERUM – 100% ASLI TANPA UBATAN !

HASIL SEGERA YANG BERKEKALAN SELAMANYA!

TESTIMONI TERKINI

 

UBAT TAHAN LAMA, KRIM VXGRA ADALAH HERBA TRADITIONAL UNTUK LELAKI BAGI MENGHENTIKAN PANCUTAN PRA-MATANG.

HERBA INI DIBUAT DARIPADA RESEPI ISTIMEWA YANG DIKUMPULKAN DARI BUKU TRADITIONAL MELAYU LAMA.

 

KERATAN AKHBAR

 

Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation). Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya.

EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.

INSYA ALLAH

Dengan PlSupergel Anda Akan Terkeluar Dari Statistik Di Atas…

** FAKTA **- 78% wanita Asia tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan.- 35% kes cerai di Semenanjung Malaysia adalah kerana suami cepat inzal (pancut), lemahnya daya seks dalam memuaskan naluri seks isteri.- Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1.- Kegagalan mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami ganguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf.Oleh yang demikian, jika ANDA ingin BERTAHAN LEBIH LAMA DI RANJANG atau berdepan dengan masalah EJAKULASI PRAMATANG atau cepat klimaks (pancutan mani awal) adalah sangat mustahak bagi ANDA untuk mencari pendekatan yang sesuai dan serasi untuk diamalkan supaya keyakinan diri dapat dipulihkan kembali dan keharmonian rumahtangga berpanjangan.

 

 

Jangan sampai nanti isteri kita kutuk kita

 

apalah abang ni..harap badan je tegap tapi atas katil dah lah LEMBIK cepat game over pulak tu, macam main game online

 

Untuk para suami jangan jadi lelaki touch n go..Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita…haaaaa

Tetapi.. Tidak Perlu Risau Kerana Di Sini Ada Jalan penyelesainnya…………………………

JIKA ISTERI ANDA SERING MENOLAK AJAKAN ANDA UNTUK MELAKUKAN HUBUNGAN INTIM, CUBA FIKIRKANSEMULA……….

ADAKAH ANDA TELAH BERJAYA MEMBERI ISTERI ANDA PUNCAK INZAL????

“KAMI MENJAMINKAN KEPUASAN ANDA..
AMINKAN KESERONOKAN ANDA”

 

Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.

website ini – Membongkar Rahsia ubat tahan lama, KRIM VXGRA adalah rumusan herba traditional yang boleh membantu untuk mengurangkan pancutan pramatang lelaki. Rumusan herba ini dibuat dari resepi istimewa dari buku traditional lama Melayu.



 

Masalah PE ?
Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang?

 

  • Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN..
  • Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan.
  • Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.
  • Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.Oleh itu apakah penyelesaiannya???
  • Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasm!
  • Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pramatang.
  • Ianya adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama!


Oleh itu dapatkan KRIM VXGRAsekarang juga. Anda akan melihat sendiri —TANPA RISIKO—

Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks anda, dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.


Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. anda akan berpuas hati, dan anda akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda,

KAMI JAMIN !!!!

 

Kandungan terkini ‘Catuaba’ pula berfungsi meningkatkan taraf kehidupan seksual dan mampu bertahan lama ketika bersama (persetubuhan) serta membantu pembesaran siaz organ seks kaum lelaki.

Selain itu kandungan ekstrak Butea Superba juga mengandungi hormone kelakian iaitu hormone testosterone.Ekstrak mentah daripada herba ini menunjukan persamaan hubungan rapat dengan pil lelaki, Viagra. Ia juga meningkatkan tenaga badan tanpa berasa gementar atau berkenaan dengan jantung semasa perangsangan.

Ia dirumuskan dengan 100% kandungan bahan semulajadi dan herba. tiada komponen haiwan,bahan kimia,steroid ataupun alkohol dalam rumusan serum ini.

Melalui penggunaan kerap serum VXGRA Men Cream ia dapat menstimulasikan zakar anda agar dapat merasai ketegangan maksimum dan tahan lebih lama.Ia juga bertindak untuk melancarkan pengaliran darah dan mampu meningkatkan prestasi seksual serta membantu golongan lelaki yang mengalami masalah ejakulasi pramatang.

vxgra-images

Cara Penggunaan VxGra Men Cream

UNTUK TAHAN LAMA:

Picit sedikit VxGra Men Cream ke jari anda. Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari. Biarkan sejam sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan VxGra Men Cream akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.
Kami mengesyorkan anda menggunakan VxGra Men Cream selepas mandi petang. Biarkan gel tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas Isyak baru dibilas dengan air. Kesan VxGra Men Cream mampu bertahan sehingga 9 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana VxGra Men Cream tidak memberbahayakan.


UNTUK RAWATAN KETEGANGAN:

SAPU DI ZAKAR SETIAP PAGI DAN MALAM

 

LULUS KKM

 

PENGALAMA TERKINI PENGGUNA VXGRA MEN CREAM:

“Selepas saya sapu jer.. rasa sedap jer di sekitar Mr Z tu… he he. Kemudian rasa macam di urut-urut… cam berdenyut-denyut.. hu hu.. Saya nampak ‘batang’ mulai besar sikit, dan lebih panjang sikit. Saya ikut cara urut yang diberikan. Sapu 1 arah jer… dari pangkal Z ke kepala. Saya sapu sikit jer… hari ke-3 saya guna, bila ‘game’ memang tahan lama dan SEDAP…mcm boleh control bila nak pancut. memang puas hati la. tq admin…”

 

Teknik Mencapai Kepuasan Seksual sehingga SEJAM +++ :

1. Sapukan Vxgra Men Cream Ke Kawasan alat kelamin.

2. Tenangkan Fikiran dan kurangkan debaran.

3. Lebihkan sentuhan.Rangsangkan pasangan anda ke tahap ghairah yang lebih tinggi.

4. Jauhi dari mengambil minuman keras dan penyalahgunaan dadah kerana kedua-duanya akan menggagalkan usaha anda untuk mengawal masa ejakulasi dimana anda tidak lagi mampu mengawal perbuatan,rasa dan perbuatan anda.

5. Kawal pemakanan anda.gula dan lemak boleh mengurangkan tenaga yang diperlukan untuk aktiviti seksual.

6. jauhi rokok supaya perjalanan darah lebih lancar ke bahagian alat kelamin anda.

Cara Penggunaan :

* Sapu Vxgra Men Cream sepenuhnya kesuluruhan bahagian alat zakar.(Sila lihat gambarajah di bawah)

* Tidak digalakan menyapu serum melebihi 2 jam sebelum aktiviti seksual. 20-30% lelaki yang menunggu lebih dari 2 jam untuk aktiviti seksual mungkin mengalami kesulitan mencapai ejakulasi / klimaks.

* JANGAN sapu serum di kawasan & bahagian buah zakar.

* Selamat untuk aktiviti oral.

* Tiada kesan sampingan yang dilaporkan. Selamat untuk pengguna dan pasangannya.

 

HARGA BELIAN DENGAN STOKIS (HARGA TETAP)

HARGA

SJUNG

SBH/SWAK

L/NEGARA

1 KRIM VXGRA (30 ML)

RM80

RM90

RM100

—————————————

 

STOKIS YANG AKTIF.,JUJUR DAN BERTANGGUNGJAWAB DIPERLUKAN SEGERA.UNTUNG LUMAYAN

…………………………………………………….

BERMINAT MENJADI STOKIS YANG AKTIF?

……………………………………………..

SMS/WHATSAPP : STOKIS VXGRA KE 017-9316192

 

 

……………………………………………..

KUALA LUMPUR/SELANGOR

GOMBAK/AMPANG/BANGSAR/SELAYANG/BT CAVES/PUSAT BANDARAYA

MIE

012-2527339

SETAPAK

MD ZIN

012-3560792

PANTAI DALAM

MAT

013-2509908

SEKITAR JALAN PEKELILING

SHAH

017-2131538

CHERAS/KAJANG/BANGI

JUN

016-3919617

PETALING JAYA/KINRARA/PUCHONG

NAIM

014-3257899

KELANG

RIE

013-6091257

SHAH ALAM

AMAT

019-2694432

TERENGGANU

KUALA TERENGGANU

ADAM

013-9947388

KEMAMAN

SAMSOI

012-9831933

DUNGUN

LIE

013-9170942

PAHANG

TEMERLOH

PADIL

013-9656565

MENTAKAB

JABO

019-9213100

JERANTUT/JENGKA

AKRAM

017-9294314

KUANTAN/INDERA MAHKOTA

LAN

01129475194

PEKAN

SAM

012-9831933

KELANTAN

MACHANG/PASIR PUTEH

ALIAS

019-9827789

KUALA KRAI/TANAH MERAH/JELI

ALIAS

019-9827789

KOTA BHARU

RIE

012-9485895

BACHOK

WAN

01129319096

GUA MUSANG

LAN

01129475194

JOHOR

SKUDAI/TAMPOI/JOHOR BAHARU

SHAH

012-7475854

LARKIN/PASIR GUDANG

LAN

018-6665670

BATU PAHAT/MUAR

POJIE

01119404803

KLUANG/MERSING

ADWA

010-4077212

PARIT RAJA/SEGAMAT/AYER HITAM

MIE

013-9203528

SINGAPURA

SINGAPORE

YUSOF

+6581110563

MELAKA

BANDAR MELAKA/JASIN/ALOR GAJAH /MERLIMAU

ZAKRI

012-8847084

NEGERI SEMBILAN

LABU/SEREMBAN/P.DICKSON

ALI

01126248656

MANTIN/RANTAU

BOB

018-9197199

PERAK

IPOH/KINTA/KUALA KANGSAR

SUBKY

013-4649718

KEDAH

LANGKAWI/KUALA KEDAH

RAHIM

019-4773548

KULIM/BANDAR BARU

FITRI

013-2558582

SG PETANI/PADANG SERAI

LAN

019-5407947

PULAU PINANG

NIBONG TEBAL/PERAI/BAYAN LEPAS

AWIE

019-5661407

SABAH

TAWAU/SEMPORNA/KUNAK/LAHAD DATU/SANDAKAN/RANAU/KUNDASANG/PAPAR/TELUPID/KOTAMARUDU/KOTA KINABALU

 

LIE

 

 

012-8655882

 

BRUNEI

BRUNEI

AWANG

+6738737730

SARAWAK

LAWAS

AWANG

014-8776343

LIMBANG/MIRI

PETER

+6737104928

KUCHING/SRI AMAN

SARUL

013-4288000

…………………………………………….

STOKIS TIADA STOK? DI TEMPAT ANDA TIADA STOKIS?

BELI JE TERUS BELI DARI SAYA MELALUI ONLINE/POSLAJU

——————————

STOKIS TIADA STOK? DI TEMPAT ANDA TIADA STOKIS?

BELI JE TERUS BELI DARI SAYA MELALUI ONLINE/POSLAJU

APA LAGI TUNGGU???

TRANSLATE

PELAWAT

TEGANG/SAIZ/M.PUCUK

KLIK PADA GAMBAR

PL LINTAH GUNUNG

image (3)

TAHAN LAMA

KLIK PADA GAMBAR

PL SUPER SPRAY

image (1)

TAHAN LAMA

KLIK PADA GAMBAR

PL SUPERGEL

GEL

TOLONG LIKE PAGE

LOKASI TETAMU